ДОСТАВКА

Начин на доставка

Легион К доставя своите стоки (дрехи, раници, сувенири) на територията на цялата страна чрез използването на куриерски фирми Speedy или Еконт.

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки (дрехи, раници, сувенири), касова бележка, фактура и гаранционна карта за стоките, за които тя е приложима.

Срокове за доставка

Сроковете за доставка зависят от куриерски фирми Speedy или Еконт. До някои населени места доставките могат да се извършат до 10 работни дни. След като се създаде поръчка, тя се потвърждава от Вас в работното време на магазина (11:00 – 19:00 от понеделник до петък) на посочения телефон за връзка, за да може Легион К да свери адреса на доставка и метода на транспорт. Поръчки, които са постъпили след 15:00 ч. или през уикенда се обработват на следващия работен ден.

Цени на доставка

Цената на доставка зависи от куриерски фирми Speedy или Еконт до посочения от клиента адрес или при избор на офис на куриерски фирми Speedy или Еконт.

При използване по желание от Вас на опцията “Преглед и тест” с “Избор”, връщането на неплатената стока е за сметка на клиента.