ЗА НАС

«Калашников» не е само оръжие. През месец януари 2020 г. в София отвори първата в България и Европа бранд зона, която доказва това. Може да я посетите на ул. „Бузлуджа“ №2, непосредствено до Руски паметник.

«Бул-Рус Трейд» ЕООД е основана през 2019 год. Фирмата има разрешително за търговия с оръжие, взривни вещества и пиротехнически изделия и притежава регистрация за извършване на дейност по трансфер на продукти свързани с отбраната. Дружеството се явява официален вносител и дистрибутор на територията на Република България на стоки и изделия на АО «Концерн Калашников».

От 2012 г. «Концерн Калашников» започва развитие и в сферата на технологични облекла, екипировка и раници за лов и спорт с марките Калашников, Группа 99 и Байкал.

Портфолиото включва пълния спектър на функционални дрехи, от базовите слоеве до софтшела и затоплящите слоеве. Разширяването на асортимента става от дрехи и аксесоари в стил casual и outdoor.

Легион К е специализиран онлайн магазин за тактическо облекло, екипировка и аксесоари, произведени в Русия. Продуктите са предвидени за професионалисти в сферата на сигурността. В същото време са подходящи за ловци и рибари, а също така и за всички, които обичат силните усещания.

Гаранцията за качество и надеждност на продуктите е много висока, а функционалността и практичността им ги прави все по-търсени и ценени заради комфорта и удобството, които предоставят в ежедневието ни в градски условия.